Kaikki meistä
SkrollaaLäsnäoloa hetkissä
Niin pitkään olemme jo ihastelleet kaikkia sävyjä, joita taivaanranta on meille antanut. Päätimme, että on aika olla läsnä jokaisena vuorokauden aikana, jota uusi hotellimme voisi tarjota.
Aina olemme rentoutuneet saunan lämmössä, kastelleet varpaat kylmään järveen. Sen takia halusimme luoda Tahkovuoren huipulle uniikin lähteen, joka tarjoaa Suomen mittakaavassa täysin uniikkeja hetkiä.
Olemme hotelli, mutta monessa mielessä ikimuistoisempi kuin parhaat kokemukset. Me olemme antaneet kaikkemme tämän eteen, jotta vain sinulla horisontti olisi kauneimman sävyinen. Teemme tämän perheemme tähden, mutta ennenkaikkea myös ystävyyden ja loppumattoman ilon takia.
Katja ja Harri Jokela
Kim Mustonen
33-vuotias Mustonen on kiertänyt maailman keittiöitä hengästyttävään tahtiin. Hän on päätynyt Nizzaan Helsingin, Lontoon, New Yorkin, Kööpenhaminan ja Tukholman tähtiravintoloiden kautta. Pure & V:ssä parasta on ainutlaatuisten Nordic-ruokaelämysten luominen. Mustonen luo menun ja pitää yllä päivittäistä laatua suoraan tuottajilta tai torilta noudettujen raaka-aineiden varassa. Vastuullisen ruuanlaiton ohessa Mustonen pitää tärkeimpänä muiden inspiroimista.
”Haluan tehdä kunniaa suomalaiselle ravintolakulttuurille ja saada sille huomiota myös kansainvälisesti. PRO-voittajana saisin ääneni kuulumaan paremmin ja voisin olla esimerkkinä muille. Paras palaute on, kun vieras palaa uudelleen syömään pitkänkin välimatkan päästä. Kokkina pyrin olemaan trendien edellä.”
Sami Rintala
Suoraan vuonojen rannalta, Bodøn kaupungista löytyy maailmalla palkitun suomalaisen arkkitehdin Sami Rintalan toimisto. Syyt Samin metsärakkauteen löytynevät lapsuuden vuosista, jotka hän Savon mailla vietti isovanhempiensa kanssa kalastaen ja metsästäen.
Suomeen Rintala ei ole kovin montaa kohdetta rakentanut, mutta parhaiten tunnetuin kohde lienee Arctic Hideaway Jäämerellä – hotelli on löytänyt tiensä Lonely Planetinkin kansikuvaksi.
Rintala Eggertson Architects -toimistoon voit tutustua täällä ri-eg.com/
Lähdevesi
Tahkovuoren alla, suoraan hienon maa-aineksen keskelle kerääntyy jatkuvasti puhdasta vettä, joka lähteestä pääsee pulppuamaan metsän sammaleiselle pinnalle. Osan tuosta pulppuavasta vedestä olemme saaneet itsellemme, pullottaneet sen oluen maustamana hanoihimme ja kuljettaneet kylmän puhtaan veden altaisiimme. Kaikki on puhdasta ja raikasta.